ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ COVID

Μέγιστο δυνατό σε ποιότητα απολύμανσης αποτέλεσμα.

apolymanseis-covid|pest-is-over

Διατήρηση της υγιεινής και αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι απολυμάνσεις Covid για οικιακούς, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρου, θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές, τόσο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όσο και για τον περιορισμό της έξαρσης του ιού.

Η τρέχουσα επιδημία COVID-19 προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, που ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών (coronoviridae), μία μεγάλη οικογένεια RNA ιών. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, ο όρος SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Corona Virus 2) υποδεικνύει τον ιό, ενώ ο όρος COVID-19 (COrona Virus Disease-2019) υποδεικνύει τη νόσο που εκδηλώνεται από τον ιό SARS-CoV-2.

 

Λόγω της πιθανής επιβίωσης του ιού SARS-CoV-2 στο περιβάλλον για αρκετές ημέρες, οι χώροι και οι περιοχές που έχουν πιθανόν μολυνθεί από τον ιό, πρέπει να απολυμαίνονται πριν την επαναχρησιμοποίησή τους.

Αυτό είναι υποχρεωτικό μετά από εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος σε χώρο εργασίας ή σε κοινόχρηστο χώρο εντός του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, συστήνεται να γίνεται η απολύμανση Covid άμεσα, και μετά από περίπου 3 ώρες ο καθαρισμός του χώρου, ώστε να υπάρχει χρόνος επαφής και καταπολέμησης ακόμα και των πιο ανθεκτικών μικροβίων.

Ως αποτέλεσμα, μέσα από ένα τόσο αυστηρό και ουσιαστικό ζήτημα υγιεινής, προκύπτει η ανάγκη για την εύρεση μιας εταιρείας που διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και διαπιστεύσεις, ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό σε ποιότητα απολύμανσης αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία Pest is over, στη Θεσσαλονίκη, είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001:2015 τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ έπειτα από κάθε υπηρεσία απολύμανσηςαπεντόμωσης, παρέχουμε τον πλήρη φάκελο εργασιών.

Έτσι, κάθε πελάτης μας είναι ενήμερος για τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και για την εγκυρότητα του αποτελέσματός μας.