ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

apolymanseis|pest-is-over

Απολυμάνσεις με σίγουρο αποτέλεσμα!

Στην εταιρεία Pest is Over, έχοντας 20ετή πείρα στις απολυμάνσεις – απεντομώσεις, με Πιστοποίηση ISO 9001:2015, μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες αποστολές. 

Η απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνουμε την αδρανοποίηση ή καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών, χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες.

Όσον αφορά τις απολυμάνσεις και κυρίως κατόπιν της εμφάνισης του ιού Covid 19 (κορωνοϊού) και των μεταλλάξεων αυτού, πλέον είναι επιβεβλημένη η απολύμανση των δημόσιων χώρων, όπου συνυπάρχουν και ομάδες υψηλού κινδύνου και μπορεί πιο εύκολα να γίνει διασπορά του ιού.

Φυσικά, η απολύμανση δεν γίνεται μόνο λόγω της πανδημίας που έπληξε τον πλανήτη μας, αλλά για τη γενικότερη καθαριότητα των χώρων, καθότι όλοι γνωρίζουμε ότι τα παθογόνα μικρόβια είναι υπεύθυνα για την υγεία μας.

Οι παθογόνοι οργανισμοί μπορούν να πλήξουν σοβαρά την υγεία μας και κάποιοι από αυτούς είναι ικανοί να προκαλέσουν ακόμη και την απώλεια του πολυτιμότερου αγαθού, της ίδιας της ζωής.

Ειδικά οι χώροι μαζικής εστίασης (π.χ. εστιατόρια, καφετέριες κ.ά.) είναι υποχρεωμένοι λόγω μεγάλου συνωστισμού και άρα ύπαρξης τεράστιου αριθμού μικροβίων, πολλά από αυτά παθογόνα, να κάνουν συχνές απολυμάνσεις.

Κατά συνέπεια, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, υπό την καθοδήγηση του επιστήμονα Χημικού Μηχανικού Δεληχρήστου Χρήστου, στέκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία της Θεσσαλονίκης, -και όχι μόνο- με τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Εξυπηρετούμε πελάτες και από Χαλκιδική, Κιλκίς, Σέρρες και, γενικότερα, από τη Βόρεια Ελλάδα.

Εγγυόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την πλήρη εξολόθρευση των μικροβίων!