ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Άμεση αντιμετώπιση των τρωκτικών.

Καταπολέμηση τρωκτικών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Στην εταιρεία Pest is over, στη Θεσσαλονίκη, εφαρμόζουμε εξατομικευμένα σχέδια μυοκτονιών, εξασφαλίζοντας την άμεση αντιμετώπιση των τρωκτικών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικότερα, η μυοκτονία αφορά τις ενέργειες που διενεργούμε για την απομάκρυνση και τη μείωση των τρωκτικών πληθυσμών, όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι.

Συνήθως, τέτοιες προσβολές μπορούν να δημιουργηθούν τόσο σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. αυλές), όσο και σε εσωτερικούς (π.χ. κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι). Ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση του προβλήματος, επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος καταπολέμησης, δίνοντας έμφαση, πάντα, στην αποτελεσματικότητα.

Οι κυρίαρχες μέθοδοι είναι 2:

Χημική καταπολέμηση: Όπου χρησιμοποιούμε χημικά δολώματα (τρωκτικοκτόνα), τα οποία επιδρούν στο αίμα τους, έχοντας ως συνέπεια το θάνατό τους μετά από μερικές ημέρες, δίχως να αφήνουν δυσάρεστες/άσχημες μυρωδιές.

Βιολογική καταπολέμηση: Όπου τοποθετούμε ένα προσελκυστικό στο μέσο παγίδευσης (δόλωμα), το οποίο οδηγεί τη σύλληψη των τρωκτικών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αξιοποιεί και τις 2 μεθόδους, δίνοντάς σας τις κατάλληλες λύσεις σύμφωνα τις δικές σας ανάγκες. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υπεύθυνη εξολόθρευση των τρωκτικών που προκαλούν καταστροφές, αλλά και σοβαρή μικροβιολογική επιμόλυνση του κτηρίου σας.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία μας και απαλλάξτε την κατοικία ή την επαγγελματική σας στέγη από ποντίκια και αρουραίους!

Καλέστε μας για μια δωρεάν αυτοψία του χώρου σας.

Εξυπηρέτηση σε Βόρεια Ελλάδα.