ΦΙΔΟΑΠΩΘΗΣΕΙΣ

Κορυφαία και οικολογικά σκευάσματα.

Απώθηση και αντιμετώπιση ερπετών.

Στην εταιρεία Pest is over, στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες φιδοαπωθήσεις και απεντομώσεις, διαθέτουμε κορυφαία τεχνογνωσία που εγγυάται οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Με τις φιδοαπωθήσεις επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο των φιδιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αξιοποιώντας επώνυμα οικολογικά απωθητικά, τα οποία είναι απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα ερπετά αν και χαρακτηρίζονται από μεγάλη χρησιμότητα για το οικοσύστημά μας, είναι αλήθεια πως η ύπαρξή τους μπορεί να προκαλεί τεράστια συναισθήματα φόβου και απέχθειας σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Επιπλέον, πέρα από τη συναισθηματική δυσφορία, προκύπτουν και πολλά πρακτικά ζητήματα, καθώς ορισμένα είδη φιδιών είναι δηλητηριώδη (π.χ. οχιά). Ως αποτέλεσμα, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής τους, καθώς ένα δάγκωμά τους μπορεί να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο, σε ανθρώπους ή κατοικίδια.

Χάρη στα κορυφαία και οικολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, τα οποία δεν επηρεάζονται από τη βροχή και τις καιρικές συνθήκες, μπορούμε να επιτύχουμε πάνω από 90% ποσοστό φιδοαπώθησης με μεγάλη διάρκεια (περίπου 4 μήνες).

Ως εκ τούτου, η δράση τους παραμένει ισχυρή για πάρα πολύ καιρό, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Συνήθως, οι εφαρμογές για τη φιδοαπώθηση διενεργούνται στα τέλη της άνοιξης, στα μέσα του καλοκαιριού και στις αρχές της φθινοπωρινής περιόδου, καθώς το χειμώνα δεν αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα αφού βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.