ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με σεβασμό απέναντι στην περιουσία και τις εγκαταστάσεις σας

apentomoseis-thessaloniki|pest-is-over

Ποιοι είμαστε

Στην εταιρεία Pest is over, έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των απεντομώσεων – απολυμάνσεων, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από κάθε είδους μικρόβια, τρωκτικά και έντομα.

Φιλοδοξία μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας και να σας προσφέρουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που εσείς μας προσδίδετε και εμείς αγωνιζόμαστε για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Στην Pest is over λειτουργούμε με σεβασμό απέναντι στην περιουσία και τις εγκαταστάσεις σας, ώστε να σας απαλλάξουμε δραστικά και αποτελεσματικά από πάσης φύσεως έντομα, ιπτάμενα (μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κ.ά.), έρποντα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς κ.ά.), τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους κ.ά.), ακάρεα, μικροοργανισμούς (μικρόβια) και ερπετά (φίδια, σαύρες κ.ά.).

Η επιστημονική προσέγγιση των προβλημάτων από το Χημικό Μηχανικό Δεληχρήστο Χρήστο, ο άρτιος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και τα οικολογικά σκευάσματα αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Σε όποια περιοχή της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται άμεσα το χώρο σας και εξετάζει το πρόβλημα σε κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.

Έτσι, προσδιορίζουμε με μεγάλη ακρίβεια το αντικείμενο της καταπολέμησης και επιλέγουμε το κατάλληλο είδος αντιμετώπισης (χημική ή οικολογική). Επιπλέον, προχωράμε σε χαρτογράφηση και αρχειοθέτηση κάθε εφαρμογής, καθώς και σε έλεγχο αποτελεσμάτων μετά το πέρας τους.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία Pest is over και ξεγνοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Απολαύστε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε πελάτες και από τη Βόρεια Ελλάδα.